Mitt Beslut!

Godmorgon! 

Före veckan kom min bästa vän Emma över med sina flickor. Jag bryggde kaffe tog fram en cigarett och av självklarhet sa jag till Emma att "ska vi ut och röka" Hon röker 2 gånger mer än mig och har aldrig pratat om att sluta. 
Hon berättade för mig att hon har slutat 😱 och har varit rökfri i 3 veckor nu 😃 
Just då fick jag en helt annat syn på mitt rökande. Hon talade om för mig hur bra hon mår. Att barnen slipper en rökare som mamma och allt som händer hennes kropp just nu är så positiv. Hon börjar få sin luktsinne tillbaka och har kontroll över sin kropp. Allt smaka bättre och hon slipper lukta illa. Just i denna stund fick hon mig att tänka om. Om min vän kan så kan jag. Hon inspirerade mig. Jag gick i mina tänkar i en vecka och fick motivation att sluta. Jag har försökt tidigare men har fallit tillbaka. Denna gång har jag motivationen till det. Jag vet att jag är viljestark men kommer jag klara det här, only time will tell. Det är andra dagen idag. Jag ljuger om jag säger att det är lätt. För det är det enda som jag tänker på just nu. Jag får abstinens emellanåt. Men så fort suget är otåligt så tänker jag mest på mina barn. Om jag ska sätta en bra exempel för tjejerna då måste jag bevisar det för de. De gör mig starkare när jag talar om för mig själv vilken tjänst jag gör de. Den tiden jag tar för att röka kan jag umgås med de. Jag pratade med de i morse också och talade om att jag har tagit beslutet på att sluta. De både log och va glad för min skull. Audrina säger att jag fixar det och de är glada för våra skull (Även Rolle ska sluta 🙏🏾😃) 
Jag kommer lägga undan 60 kr va tredje dag, vilket jag spenderar på cigaretter. Jag tar hjälp utav nikotin plåster och ska tugga tuggummi. 
Jag tar en dag i taget och jag hoppas verkligen att jag kommer så långt där jag tar en vecka och månader i taget. 

Mina 3 starkaste motivationer idag är:
* mina barn
* leva hälsosammare 
* får bättre kondition i träningen och se friskare ut! 

En dag i taget! Det ska gå, jag ska ge mitt allt nu. ✖️🚬 giftet ska bort. 
Jag uppdaterar er om hur det går i slutet av veckan. När jag berättar detta för er så blir det svårare att börja igen för jag vill inte svika er med. 
Resistence takes strength and courage och jävla ska jag bevisar mig själv att jag har det! 😊