Ensam Hemma!

Eller nästan ensam, jag får sällskap av Louise från fredag kväll. 
 
Min man och mina barn ska nämligen umgås med andra den här helgen. 
Rolle ska iväg med jobbet till Polen tidigt imorgon bitti och kommer hem igen på Måndag... Och barnen ska till deras mormor imorgon och jag hämtar de på Söndag igen... Åh känns så länge men Audrina insisterar så jag får väl ge mig för hennes skull.
Det är första gången sedan jag fick Audrina, 4 år sedan, jag ska vara själv och barnen kommer för första gången sova borta mer en än natt.
 
Tjejerna kommer utan tveka ha en kanon helg hos deras mormor och "Världens bästa Moster" som Audrina påpekar jämt, kan beror på att hon orkar busa med de hela tiden och det är just därför hon får den titeln..
Hon har dessutom tjatat i 2 veckorstid om att hon vill till sin mormor. 
Jag sa till henne att hon ska få åka till mormor på torsdag före veckan vilket jag ångrar för att hon tjatade varenda dag sen dess.. " är det torsdag idag mamma, är det det"
 
Jag vet att jag kommer sakna Familjen så fruktansvärd mycket men och andra sidan så är det väldigt viktigt att vi längtar efter varandra och saknar varandra. Det gör att vi uppskattar varandra och det vi har så mycket mer...
Och det är en bonus att barnen känner att det finns andra familjemedlemma som älskar och finns där för de förutom Mamma och Pappa...
 
Aha Hoppas att ni får en super trevlig helgen och jag återkommer om hur helgen har gått här hemma //kram ♥