What a week!

Denna veckan har varit intensiv. Först fyllde jag 31år i tisdags som spenderades på jobbet. Det blev en vanlig veckodag för alla jobbar men jag ska fira med familjen i helgen. Emma och jag ska hitta på något roligt förmodligen nästa helg.

För ett par månader sedan dök det upp en annons på jobbet om fast tjänst. Tiderna gällde 7-16 i förstahand. Med tanken på vart vi bor och barnens tider som ska passas till förskolan och förskoleklass passar inte tiden in. Jag bestämde mig för att inte söka då men sedan blev jag peppade av att göra det ändå av 2 gruppchefer. Vilket jag gjorde. På väg till jobbet fick jag ett samtal från bemanningskontoret. De ville erbjuder mig en fast tjänst. Och tiderna gällde just 7-16 för alla. Jag va tvungen att tacka nej 😔
Jag pratade med min gruppchef och sedan fick ett samtal med Clara som har hand om allt. Jag förklarade min nuvarande situation osv. Hon tyckte att det va helt OK att tacka nej och barnen gå ju självklart först. Jag ville dock så gärna ha en fast tjänst så ja ledsen va jag hela igår. Däremot så sa hon att det kommer flera chanser och jag kanske få det jag önskar såsmåningom. Jag skulle iaf vara stolt över mig själv att jag fick ett erbjudande på så kort tid och de är så nöjda och glada att ha mig där. Hon är så go och rar, Clara. Jag får fortsätta jobba i poolen och behålla kvällspassen iaf.

Jag och Audrina pratade vid frukostbordet i morse och hon upplever att barnen är väldigt högljudda. Hon får liksom ingen lugn och ro. Det går flest pojkar i deras grupp också och hon är väldig tjejig. Jag tror att hon känner att hon passa inte riktigt i gruppen. Jag sa till henne att ge det en chans, iaf 1 vecka till och om hon känner att hon inte trivs då kan jag prata med hennes fröken. Det är inte mening att hon ska må dålig liksom.

Nu hoppas vi på en bättre helg. Min mamma fyller 50år imorgon med! 🌺