Her first crack on the head!

Den här inlägg har stått i utkorgen sen flera månader tillbaka. Jag är ganska bra på att glömma saker och ting 😣 märker jag 
 
Detta händer i juni månaden då Audrina va ute och lekte med sina kompisar på gården. Hon skulle springa upp till lägenheten för att dricka vatten. Och eftersom de håller på att renovera hos oss så hade de satt upp en halvfärdig dörr, alltså dörren saknades ett glas så Audrina sprang igenom hålet och råkade träffa kanten och det va tydligen vass som satan för jag hörde henne skrika och hela vägen upp droppade det blod från hennes huvud.
Jag fick PANIK och hon SKREK och aa mer behöver jag inte förklara. Jag och Rolle åkte till aktuten på en gång med henne och hon som satt i receptionen sa att "det va en lång väntetid och det kan dröja innan man kan träffa en läkare" 😨 haha driver hon tänkte jag då. 
Jag kollade henne rakt i ögonen och sa "min dotter behöver hjälp nu, ser du fy fan inte hur mycket blod hon förlorar för helvete" åh jag blev så arg och hon hade jävlig tur att hon satt bakom en glas fönster för annars hade det varit väldig synd om henne kan jag säga! 
 
Till slut sa hon att jag kunde gå till barnakuten som låg tvärs över gatan. Där kunde vi få hjälp på en gång. Då sprang vi dit och där hjälpte de oss direkt. De undersökte hur djupt såret va och om det behövdes sy eller limma. Och vi hade tur att det räckte med att limma efersom det va inte så djupt.
 
Jäklar unge! Hon må vara en tjejig tjej och försiktig med det mesta but she as a wild side aswell.
Det lär väl inte bli sista gången vi besöker akuten av den anledning med tanken på hur vild lilltjejen är
 
Det ser mycket bättre ut när de tvättade bort all blod!