Denna hemska tiden!

Som ni flesta redan vet så har det varit en sjukstuga här hos oss.
Helgen gick förbi och Alyssa va på förbättringsväg, ingen feber bara en massa dregel och gnäll, vi antar att det är tänder på gång också. Audrina mådde bra under före veckan och helgen, då tänkte jag att dem va redo för dagis denna veckan. Hmm det trodde jag det.....
Jag lämnade de på dagis i måndags, Och Jag och Rolle va på jobbet när jag fick ett samal från förskolan att Alyssa va jätteledsen och grät hela tiden. Aha vad gör jag, jag va själv i servisen och går jag, aa då får gästerna servera sig själva... Jag ringde till Rolle och han va tvungen att slita sig loss från ett jobb i stockholm, hämtar upp några arbetskollegor, lämnar av de på firman och åka direkt och hämta barnen.
Hon va så gnällig, ledsen och så fick hon yttligare flera förkyldnings symptomer. Hon började hosta fruktanvärt mycket och va hes.
Vi fick få timmars sömn i måndags natt och på tisdag lämnade jag bara Audrina på dagis eftersom hon mådde ju hur bra som helst och jag kände att hon behöver inte vara hemma och har tråkigt bara för att lilla syster är inte på topp. Det gick nå´n timme innan jag fick ett samal igen från dagis att Audrina hade 40 graders feber och va helt fardig. GRRR TILL HÖST OCH SJUKDOMA DENNA HEMSKA TIDEN , kände jag just då!!
Jagva på dagiset inom 5 min och hämtade upp henne, så varm och hängig va hon, min lilla pärla... Fast när vi kom hem vilade hon i 2 timmar och efter det hade hon ingen feber och mådde bra sen dess. Och jag hoppas verkligen att det förblir såå.....!

Idag mår både ganska bra och förhoppningvis blir de helt friska igen. Jag saknar mina 2 spralliga och glada tjejer.
Hur jag än vrider och vänder på att se positiv på höst så är det väldigt svårt. Jag gillar inte MÖRKER, KYLAN och mest av allt att mina barn ska drabbas av en massa SJUKDOMA!
 
Så helt ärligt vill jag att de här 2 månader försvinner fort som f** så vi kan komma till värmen och mer roliga tider... Hösten har bara börjat och jag har redan fått NOG!

Satt tidigare idag och tittade på en massa härliga bilder från våra före semester i SydAfrika. Här är min modig man som försöker utmana vågorna! Åh som vi längtar tillbaks..Lite mindre än 2 månader kvar! :D