Inte långt kvar! ☀️🇿🇦

Yes! Sooon.. Inte alls långt tid kvar nu. Jag har haft lite problem med mitt pass men nu är allt ordnat och klart så jag kan lugnt inväntar vår semester.

Jag sökte medborgskap för snart 1 1/2 år sedan men gjorde det i samma veva då flyktingsvågen slog Sverige. Då blev Migrationsverket överbelastad så väntetiden blev längre. Och eftersom min uppehållstillstånd märke inte längre är giltig så va jag tvungen att skaffa ett uppehållstillståndskort. Vilken gick inte att skaffa heller eftersom jag har fortfarande min pappas efternamn i Sydafrika och i Sverige står det Andersson. För att göra det på det bästa smidigaste och snabbaste sätt som möjligt va jag tvungen att ändra mitt efternamn i Sverige till Reuben igen. Så det står samma namn på mitt sydafrikanskt pass och uppehållstillstånd. Att byta efternamn skulle ta tid också men jag ringde och förklarade min situation och lyckades få mitt ärende att behandlas samma dag. Jag kan vara väldig övertygande när jag måste! Tror jag va mest frustrerade att jag behöver vänta så länge med allt!

Jag fixade mitt kort som kom hem i brevlådan för 2 veckor sen. Allt står rätt på alla paper nu.
Jag kommer ta tag i att byta tillbaka till Andersson när jag kommer hem igen. Jag måste skriva på några paper som måste skickas ner till Sydafrika så det står att jag är gift, sedan kan jag byta efternamn så allt blir rätt både i Sverige och SA.
I lördags bokade vi vår inrikesflyg från Johannesberg till Durban. Nu är även det klart.

I slutet av november ska jag och min mamma fräscha upp oss. Klippa håret, färga det och fixa fina naglar osv. Tjejerna behöver också klippas. Lite sommar toppar och klänningar måste inhandlas också. Åååh va roooligt! Äskar att förberedda inför semestern!! 😎😁