The Weekend

Hej Vänner!
 
Hur har ni haft det under helgen?
Trots att helgen går så förbaskade fort så har vi hunnit med en hel del. Jag åkte hem till min mamma ifredags efter jobbet 🙌🏾 Vi åt tacos 🌮 och fikade 🍩🍰 med min brors tjej som även kom på besök. Hon är väldig trevlig och vi ska hitta tid främöver under en helg där vi ska på bio eller bowla, Får se när det passar oss. Ska bli roligt att lära känna henne (Viktoria heter hon)
Jag åkte lagom hem tills trafiken släppte och va hemma runt 20.15. Jag och Rolle pratade om jobb, barnen och lite funderingar kring framtiden. Så mycket drömmar och förväntingar vi har på framtiden men allt kommer ta tid. Och det har vi räknat med. Jag brukar alltid ge 110% i allt jag vill och önska oss och Rolle stötta mig jämt så allt blir så mycket enklare. 
Vi hamnade i sängen innan 12 och sov så gott under hela natten. 
 
Igår vaknade vi rätt skapligt till 2 urpigga tjejer. Vi åt frukost en lång stund, pratade och bara njöt av vår lördag morgon. Så härligt med dessa mys morgnar. Tjejerna hoppade in i en varm skumbad strax efter medan jag städade hela huset. Damsög, moppade och torkade av allt damp överallt. Skönt med bad då tjejerna håller sig borta under tiden man röjer runt i hemmet. 
Sedan gjorde vi oss iordning för att åka hem till Emilia som bjöd tjejerna på hennes 6års kalas. De åt tårta och lekte ihop otroligt snällt. Gosungar!
Rolle blev bjuden på Hammarby matchen på freinds Arenan av sin syskons pappa så han kom inte hem förran sent på kvällen. Vi tjejer åt take-away och kollade på film hela kvällen. Riktigt slapp kväll som jag njöt till tusan av...
 
Idag vaknade vi rätt sent. Audrina kom in i badrummet när jag borstade tänderna och frågade mig om jag kunde lära henne hur man laga mat, Hon vill veta hur det går till att laga gröt, pannkakor och lite annat, Självklart sa jag och tog fram panncake mixen och visade henne. Hon är så duktig och ivrig på att lära sig. Medan vi stod där i köket viskade hon till mig: "mamma jag börjar bli stor nu så det är dags för mig att kunna göra saker själv" OJ OK.. Ja det har du nog rätt i Audrina sa jag. She´s one smart girl. Jag blir helt paff ibland när jag tänker på vart min lilla flickan har tagit vägen men men det är väl så barnen utvecklas. Nu förstår jag mer och mer på att man ska njuta av varje sekund med sina barn för de växer upp så JÄKLAR fort. Skrämmande fort för en mamma!
Snart är det simskolan och Rolle ska stå för middan idag... Jag tänker krypa ner i sängen och titta på en film innan vi ska iväg till Vattenhuset. 

Bilder på vår helg ❤️