Never giving up!

.. Nope, finding ways to make it happen! 
Yes, även om jag har fuuult upp och orken inte finns så vägrar jag acceptera att jag inte hinner med träningen. Jag kan vara dödstrött vissa morgnar och sovaaa är min största önskan. Men barnen ska på dagis och efter en stor kopp kaffe försvinner tröttheten. Efter lite kaffe och frukost brukar jag känna mig taggade inför dagen. Frukost är AO för mig. En välbalanserade frukost är väldigt viktigt speciellt med ett livstil som mitt. Jag är aktiv från att jag går upp på morgon tills jag lägger huvudet på kudden för natten. Jag får en kick start och energi nivån stiger direkt efter den viktigaste måltiden på dagen. Frukosten brukar inte vara avancerad heller utan jag växlar mellan mina smoothies, kokt ägg, grekisk yoghurt-müsli och äggröra. Det tar bara ett par minuter. 

De senaste månader la jag träningen på is. Inte för att jag ville det eller p.g.a lathet, NEJ utan tiden räckte inte till och min ork har liksom sjunkit jättemycket sen jag började på Coop. 
Jag har t.o.m funderat på att säga upp mitt medlemskap för jag tyckte att det va onödigt att betala en summa varje måndag utan att utnyttja kortet. 
Jag blev så ledsen av bara tanken. Jag funderade en del på det men sedan lovade jag mig själv att hitta tid till det jag triv så otroligt bra med. Jag menar, det känns tråkigt att lägga all min energi och tid på arbetet. Det ska inte styra över mitt liv. Jag jobbar för att leva, inte tvärtom! 

De senaste 2 veckorna lyckades jag komma iväg till gymmet minst 3 gånger under veckan. Jag hade velat vara där oftare men jag får tänka på att jag har ett väldigt fysiskt jobb så jag förbränner massor med kalorier under ett pass. Jag förlorade nästan alla muskler som jag byggt upp för jag drack inte tillräckligt med vatten och kosten har varit sisådär. Aaa plus att träningen försvann en stund. Men nu ska det blir ändring på det. Senaste veckan drack jag minst 7-8 glas vatten under dagen samt variation av grönt och frukt mellan mina måltider och jisses va jag har känt mig piggare. Har tydligen glömt hur viktigt det är att äta och dricka! Jag kan koncentrera mig bättre med! Det är viktigt det där med mat när jag försöker bollar runt på familjeliv, träning och jobb. 
Efter att har känt av vilken positiv skillnad jag märker på kroppen så får jag motivation att fortsätta träna. Jag vet att det kommer bli lättare så fort det blir varmare ute dessutom. So NO NO for quitting! Jag ska aldrig låta den tanken komma mellan mig och träningen igen. 🙉 Det va evigheter sen jag vägde mig men det syns klart och tydligt på kläderna att jag har gått ner i vikt. 
Nu ska det byggas muskler igen och jag ska försöka gå upp iaf till 55kg. Målet är att tighta till magområdet och får en kurvig kropp. Starka ben, större RUMPA (min dröm hehe) det är så sexig/kvinnlig med tjejer som har en fin bak 🍑😍 Och det viktigaste av allt, att man må fysiskt & psykiskt bra! 🙌🏾😊