What a weekend!

Oj jag har viljat skriva detta inlägget hela veckan men jag hade inte tid, nåja nu har jag chansen so here we go! 😘

Före helgen firade jag och min man 1 år som gift. Tänk att det har gått ett helt år. För mig känns det som att tiden har gått för fort. Jag minns våran bröllopsdag som det va igår, hur pirrigt det kändes att gå till altaret och min blivande man skulle få se mig i brudklänningen för första gången. 
Ååh den känslan är obeskrivligt! Vår bröllopsdag minne kommer alltid att finnas i mitt hjärta. 
Aha hur funkar vi 1 år senare?! Jag älskar honom mer idag än den dagen han satte ringen på mitt finger. Vi gnäller på varan, det blir konflikter här och där och ibland har jag lust att ta stekpannan och slår den i huvudet på han men jag skulle ALDRIG kunna leva utan honom. ALDRIG! Han är en del av mig nu och för alltid! ❤️




I samband av vår bröllopsdag och morsdag bestämde vi att åka en kryssning med familjen. Vi fick ett presentkort från en resebyrå från mina underbara stammisar på jobbet. Den skulle gå ut dessutom inom en vecka så vi passade på att utnyttja den. Onödigt att så mycket pengar skulle gå till spillor.

Ungarna va helt underbara. Så lugna och snälla barn hade vi hela resan, det är så kul att få hitta på saker med tjejerna nu när de är så pass stora.

Poolen och bubbelpoolen va en riktig höjdare. Audrina badade i nästan 5 timmar oavbrutet och nu överdriver jag inte. 
Alyssa älskade bubbelpoolen och njöt av barn cocktails medans hon satt där. 
Vädret va fantastiskt, varmt och soligt hela helgen precis som före året när vi gifte oss ☺️

Vi alla hade det jättebra! Det va så skönt att få komma iväg och göra något annat också. 
Nu hoppas vi på lite soligare dagar framöver ☀️☀️  //kram så länge 💋