Easter Weekend!

Hej!
Hoppas att alla har haft en trevlig påsk.

I torsdags va Rolles sista arbetsdag på jobbet och han ska vara ledig fram till tisdag :) Myssss

Vi ville egentligen åka ut till landet på Fredag för att fira påsk med barnens gammalfarmor och Farmor och resten av släkten men jag kunde inte ta ledig från jobbet så vi stannade hemma :(
Det vart en trevlig långfredag iaf. Jag fixade så att jag kunde jobba dag och kunde vara med min familj på kvällen! Jag slutade rund 17.00 och Rolle kom och hämtade mig medan stora syster Louise passade de små. Vi åkte och handlade lite kvällstugg och lite annat.
Vi gjorde inte speciellt mycket på kvällen utan att vi lekte med barnen, våren fina Audrina dansade för oss när vi tittade på lets dance och bara myste framför tvn. ( family Time är det bästa vi vet)
Barnen somnade runt 21.00 och Rolle gick och la sig efter en timme.
Jag och Louise satt uppe till 24.00 och kollade på några bröllops clip från youtube.
Jag har fått värsta idé men det tänker jag inte berätta än utan det kommer bli en överraskning, bara min pappa går med på det så;)

Idag åkte Rolle och Audrina iväg efter frukosten (as usual) för att fika och handlar lite saker för middagen.
Under tiden de va borta hann jag dammsuga, moppa, damma och duscha;)
Deras farbror kom och hälsade på idag också, hur trevlig som helst. Audrina favorit för han orkar leka med henne hur länge som helst. Alyssa tyckte att farbror Micke va jätte rolig också, hon busade hela tiden med honom. Bästa Farbror Micke!



Vi har haft en jättemysig påsk.
Flickorna fick en liten påsk present från mig och Rolle som innehöll lite leksaker, kläder, skor och lite annat som de blev jätte glad över:)

Nu sitter vi och tittar på baksmälla 1 och 2 för andra gången. Den är hur rolig som helst. Skulle lätt kunna se det en gång till;)

Ha en mysig lördag där hemma så hörs vi snart igen/ kram